Logo-Handbalschool

Trainen bij Handbalschool Amstelland

Kom trainen bij Handbalschool Amstelland!

Wil je jouw handbaltalent naar een hoger niveau brengen of wil je vaker trainen? Ga trainen bij handbalschool Amstelland. Schrijf je in voor het seizoen 2024/2025! De eerste training start op 14 september 2024.

De trainingen zijn op zaterdag van 08.00 tot 10.00 uur in Sporthal de Bloemhof. De handbalschool is in gesprek met het NHV om de Toplijn voor jongens officieel toegekend te krijgen en willen zo snel als mogelijk starten met een toplijntraining op donderdagochtend van 07.30 tot 9.00 uur. Het kan nog even duren voordat dat geregeld is, maar er wordt hard aan gewerkt. Ondanks dat zorgt de handbalschool ervoor dat de trainingen voldoen aan het niveau van de Toplijn.

Over Handbalschool Amstelland

Rene Romeijn heeft samen met Herman Schaap in 2016 Handbalschool Amstelland opgericht. Samen met verschillende andere trainers hebben ze met heel veel tijd en energie Handbalschool Amstelland naar het huidige niveau gebracht. Aankomend seizoen gaat een aantal mensen (Jeffrey Boomhouwer, Eva Overbeek, Nicole van Schie en Tim Kotterlink) de handbalschool overnemen van Rene Romeijn. Check de website voor meer informatie