Afbeelding Vrijwilligers

Vrijwilligers: bedankt!

Vandaag 7 december 2024 is het Nationale Vrijwilligersdag en daarom bedanken wij uit de grond van ons hart al onze vrijwilligers. Bedankt dat jullie je met hart en ziel inzetten voor onze mooie vereniging! We zeggen het misschien niet vaak genoeg, maar zonder jullie kunnen we niet.

Tegelijkertijd maken wij van de gelegenheid gebruik voor deze noodkreet:

Heb jij altijd al onmisbaar willen zijn? Ben jij degene die het verschil maakt? Heb jij hart voor Vriendschap? Kom dan onze handbalcommissie (HBC) versterken.

Onze helden van de HBC, Trix, Rebecca, Conrad en Linda, hebben dringend versterking nodig. Op dit moment zijn wij het hardst op zoek naar een scheidsrechtercontactpersoon (SCP). De SCP zorgt ervoor dat er voor elke wedstrijd een scheidsrechter is. Simpeler kunnen we het niet uitleggen šŸ˜Š. Wil je meer details of wil je ons op een andere manier helpen? Check het overzicht.

Maar eigenlijk kunnen we op elk gebied extra handen gebruiken: bedankjes regelen voor vrijwilligers, de jaarlijkse tenue-pas-sessie begeleiden, contact onderhouden met sportzalen, de ledenadministratieā€¦. enzovoort, enzovoort. Wees niet bang om je voor langere tijd vast te moeten leggen. Met een korte, eenmalige klus kun je ook al een waardevolle bijdrage leveren.

De nood is echt aan de man, dus alsjeblieft: kom helpen!

Help jij ons graag uit de brand? Spreek dan een van de bestuursleden aan of mail naar secretaris@svvriendschap.nl.