skip to Main Content
15-03

Het aanbod 

Ouder-peutergym

Samen met ouder/verzorger kunnen kinderen van 1,5 tot 4 jaar, een uur lang klimmen, kruipen, rollen, zwaaien, springen, balanceren, etc. Vanaf 3 jaar kunnen de kinderen een “Nijntje Beweegdiploma 1” halen.

Kleutergym

Tijdens de lessen worden jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar op een speelse manier vaardig gemaakt met koprol, radslag, springen, zwaaien, klauteren en balanceren. Aan het einde van het seizoen worden de kinderen beloond met het behalen van een “Nijntje Beweegdiploma 1 of 2”.

Recreatie turnen jongens en meisjes

Met leeftijdgenoten vanaf 6 jaar op verschillende niveaus één uur per week turnen. Er wordt gewerkt met de toestellen balk, brug, lange mat, trampoline, ringen, rek, etc.
Per jaar worden er drie (recreatie) wedstrijden gehouden waar je aan mee mag doen. Het plezier in het turnen staat voorop.

Selectie meisjes

Voor kinderen die bovengemiddeld turnen is in samenwerking met KDO een selectiegroep opgericht. Bij de selectie turnen is alleen mogelijk, na een positieve beoordeling tijdens de testdag. De selectiekinderen doen verplicht mee aan de rayonwedstrijden en of districtswedstrijden.

De meisjes turnen twee dagen twee uur per week in de zaal van de Mgr Bekkerschool.

Conditietraining 50+

Tijdens de conditietrainingen wordt er in een gezellige sfeer met een lekker muziekje aan de kracht en conditie gewerkt. Er wordt gewerkt met klein materiaal zoals gewichten, matten, steps, springtouwen en ballen.

 

Back To Top