NIEUWSBRIEF APRIL 2022

De laatste nieuwsbrief is alweer even geleden, dus we hebben veel informatie voor jullie. Heb je nog vragen na het lezen van de nieuwsbrief? Neem dan contact op met één van de leden van de HBC of het VB.

Nieuws vanuit het VB

S.V. Vriendschap 90 jaar!

We beginnen met het heugelijke nieuws dat wij als vereniging op 17 juni al weer 90 jaar worden! Deze bijzondere mijlpaal laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan! We gaan dit aan het begin van komend seizoen vieren. Let dus goed op de socials en nieuwsbrief voor de aankondiging van de activiteiten.

Help jij ons bij het maken van ons strategieplan?

Om ervoor te zorgen dat wij als vereniging de 100 gaan halen, zijn wij gestart met een traject met de gemeente Amsterdam om een strategieplan te maken. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen en daarom vragen wij jullie hulp om hierover mee te denken.

Op 9 mei 19:00 – 22:00 beginnen wij met de eerste bijeenkomst. We gaan dan samen bepalen wat onze sterke en zwakke punten zijn en hoe we willen dat onze vereniging eruit ziet in de toekomst. En wie kunnen dat beter aangeven dan onze leden en de ouders van onze leden? Daarom nodigen wij de B-jeugd, de senioren en de ouders van onze jeugdleden uit om ons hierbij te helpen. We hopen van elk team een aantal (ouders van) leden te zien! Ook hopen we dat er oud-leden en/of donateurs zijn die ons hierbij willen helpen.

Na deze eerste bijeenkomst zal er nog een tweede volgen waarin de actiepunten bepaald zullen worden. De datum van deze tweede bijeenkomst zal nog vastgesteld worden.

Wij hebben superveel zin in deze uitdaging om samen met jullie onze club toekomstbestendig te maken.

Financieel

Omstreeks 25 april zal de incasso plaatsvinden van de Donateurs en Vrienden van VTC.

Donateurs steunen de vereniging met een jaarlijkse bijdrage van € 60. Als Vriend van VTC krijg je een naambordje op het grote bord in de kantine, dit kost € 20 per jaar. Wil jij ook de vereniging ondersteunen als donateur of één van de Vrienden van VTC? Meld je dan aan bij Jan Teunisse: penningmeester@svvriendschap.nl.

Internet, TV en Telefoon

Als bestuur hebben wij de taak om te zorgen dat onze vereniging financieel gezond is en blijft. Daarom zijn wij als bestuur goed gaan kijken naar de kosten en hebben wij besloten om per 30 april het abonnement van internet, tv en telefoon op te zeggen, omdat het verbruik en gebruik niet opwegen tegen de kosten.

Om ervoor te zorgen dat we wel muziek kunnen luisteren en kunnen pinnen hebben wij een sim only abonnement afgesloten. Om tv te kunnen kijken kan er via een mobiel gestreamd worden of via een laptop op de beamer gekeken worden. Helaas is er geen WIFI meer in de kantine. De vaste telefoon in de kantine is niet meer bereikbaar vanaf 30 april, wij zijn wel mobiel bereikbaar (06-30 30 99 39).

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de geldzaken, stel ze gerust aan Jan Teunisse, onze  penningmeester. Dat kan via de telefoon of bovengenoemd mailadres.

Nieuws vanuit de HBC

Verloop seizoen

Eindelijk zijn de maatregelen bijna helemaal weg en kunnen we weer volop genieten van het handballen en de derde helft.

Doordat er in het begin dit jaar niet gesport kon worden door de maatregelen, heeft het NHV besloten de zaalcompetitie langer door te laten lopen. Dit betekent dat wij later naar het veldseizoen gaan en dat deze dus ook langer door loopt dan wij normaal gesproken gewend zijn.

De eerste veldwedstrijden zijn in het weekend van 14 en 15 mei en de laatste wedstrijden zijn in het weekend van 19 en 20 juni.

Kantinerooster

Let op! Tijdens het buitenseizoen is de kantine open en die draait op vrijwilligers. Er wordt van elk lid of ouder van een lid verwacht zijn/haar steentje bij te dragen. Hou het kantinerooster in de gaten of geef zelf aan bij de coach van je team wanneer je beschikbaar bent. Wil jij ons helpen met het kantinerooster en de coördinatie hiervan op je nemen? Laat dit dan weten één van de leden van de HBC of het VB.

Hemelvaarttoernooi

Op 26 mei organiseren we weer het hemelvaarttoernooi. Schrijf je in met je vriendinnen/ vrienden en haal je ouders over om ook een team in te schrijven. Je kunt je opgeven bij Christa (christabrouwer1973@gmail.com) of Marjolein (svvriendschap@hotmail.com) of via een dm op ons Instagram-kanaal.

Opzeggen

Alle teams hebben gesprekken gehad met hun coaches of trainers over volgend seizoen. We kunnen vertellen dat er niet veel meiden/jongens opzeggen. We vinden het jammer dat er een aantal weg gaan, maar zijn ontzettend blij dat de andere blijven.

Voor diegene die niet verder willen, let op dat je voor 1 mei opzegt. Je kan een mailtje sturen naar vriendschap@handbal.nl

De contributie van dit seizoen loopt tot en met eind augustus, dus als je voor 1 mei opzegt, wordt er voor dit seizoen nog wel contributie ingehouden.

Apeldoornweekend

Helaas gaat het weekend in Apeldoorn niet door dit jaar. We zijn opzoek  naar een alternatief, dus mocht je nog leuke ideeën hebben, laat het weten aan 1 van de HBC-leden.

We kunnen wel alvast de datum voor 2023 vastleggen, want het weekend van 10 en 11 juni 2023 heeft Achilles aangegeven het Apeldoorn toernooi te organiseren.

Teamopgave 2022/2023

Ondanks dat het seizoen nog niet klaar is en wij nog met elkaar gaan genieten van een heerlijk sportief buitenseizoen, zijn wij wel al bezig met de teamopgave voor seizoen 2022/2023. Hieronder de voorlopige teamindeling.

TeamIndelingTrainer/coach

Hendriksen         Jordan

Hoffer                  Tirza

Post                      Esmee