Corona nieuws

Beste Vriendschappers,

Vanaf morgen tot en met 18 december gelden de nieuwe verscherpte Coronamaatregelen. Voor ons heeft dit de volgende gevolgen.

Turnen

De lessen die na 17:00 starten of eindigen vervallen. De lessen die samengevoegd worden, zijn gecommuniceerd met de leden.

Handbal

De trainingen die na 17:00 starten vervallen. Wij zijn op zoek naar alternatieve trainingstijden en -locaties. Jullie worden hier snel van op de hoogte gebracht.

Ook voor de wedstrijden geldt dat deze niet na 17:00 mogen starten of eindigen. Deze wedstrijden worden afgelast of verplaatst.

Kantine Elzenhagen gesloten

De beheerder heeft besloten de kantine tot nader order gesloten te houden.

Toegang tot de hal

Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat er een Coronatoegangsbewijs getoond moet worden.

Afstand en mondkapjes

Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt in de hal de verplichting om 1,5 meter afstand van elkaar te houden, tenzij je aan het sporten bent. In de kleedkamers geldt dit ook.

Voor iedereen vanaf 13 jaar geldt in de hal de mondkapjesplicht als je je verplaatst, tenzij je aan het sporten bent.

Publiek

Publiek is niet toegestaan tijdens de wedstrijden. Hierop geldt een uitzondering voor de brengende ouders van de uitspelende ploeg.