Thumbnail IMG 20201109 WA0004

Wil Galjaard-Voigt is overleden

Tot ons groot verdriet delen we jullie mede dat Wil Galjaard-Voigt is overleden.
Wil begon in de pupillen op 11 jarige leeftijd, zo’n 54 jaar geleden bij Vriendschap te handballen.
Door de jaren heen heeft Wil in allerlei teams gespeeld en zij heeft tot op late leeftijd nog bij de toenmalige Dames 3 en 4 op doel gestaan.
Ze was jarenlang redacteur van de Treffer, ging mee naar toernooien in binnen en buitenland, ging mee met Vriendschap op wintersport , was trainer/coach van jeugdteams, maakte deel uit van de O.C, zat in het handbalbestuur, heeft het Walking handbal mede opgezet en tot het laatst aan toe was Wil de kantinecommissie.
Dat Wil nog volop in het (verenigings) leven stond zegt genoeg over Wil en wat zullen we haar gaan missen bij Vriendschap!
We wensen Gerrie, Rebecca en Peter, Vincent en Melanie, de kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd.
Het bestuur van Vriendschap.