Logo VTC

Mevrouw Bruijnis overleden

Mevr Bruijnis is op vrijdag 28 augustus na een kort ziekbed op 97 jarige leeftijd rustig ingeslapen.

Samen met haar man waren zij actief binnen de handbal van SV Vriendschap.

Zij was later een van de oprichters van de afdeling turnen.

Ze heeft vele jaren gymles gegeven van kleuters tot jeugd. Bij de kleuters gaf ze les met een tamboerijn.

Van de jeugd die mee deed met wedstrijden sprak ze de ouders aan om te helpen bij de les, jury cursus te volgen of een opleiding om les te geven.

Ook haar kinderen heeft ze actief betrokken bij de lessen, ze zijn allen nog altijd actief binnen de sport wereld. Sietske geeft nog steeds dames gymles bij SV Vriendschap

op 75 jarige leeftijd is ze gestopt met les geven. Een vriendschapper is ze in hart en nieren gebleven.

samen met haar schoonzus is ze tot op hoge leeftijd jaren met de vereniging mee gegaan op wintersport.

Bij de onderlinge wedstrijden kwam ze altijd even kijken en bij het Sinterklaas feest van de dames gym kwam ze langs als Sinterklaas of gewoon voor de gezelligheid.

De laatste tijd woonde ze in Oostzaan in een verzorgingshuis, waar ze na een sportief en actief leven is overleden