skip to Main Content
15-03Geef je nu op voor walking handbal via handbal@svvriendschap.nl
494877 COVID 19 Live Blog Wat Zeggen De Beleggingshuizen 2341

Corona update 4

We zijn al weer een paar weken bezig met trainen en de daarbij behorende maatregelen. Overal worden versoepelingen aangebracht zo ook bij trainingen.

Vanaf 1 juni hoeven de kinderen tussen de 13 en 18 jaar, tijdens trainen, geen rekening meer te houden met de 1,5 meter maatregel. Dit betekent dat de “normale” trainingen opgepakt kunnen worden. Daarnaast mag er ongelimiteerd over gespeelt worden met 1 bal

We hebben gemerkt dat op de trainings avonden veel kinderen met de fiets komen. Dit vinden wij ontzettend fijn om te zien. Helaas hebben we gemerkt dat hierdoor soms veel drukte ontstaat op het toegangspad, omdat ook andere gebruikers op de fiets komen. Wij willen dan ook alle kinderen verzoeken om voor het hek van de fiets af te stappen en met de fiets aan de hand naar het veld te lopen. Graag zoveel mogelijk rechts te blijven, zodat iedereen genoeg ruimte heeft om naar de plek van bestemming te gaan.

Sinds afgelopen week zijn er tijdens de trainings avonden Corona Coordinatoren aanwezig. Op woensdag is dat Liesbeth en op vrijdag is dat Rolf. Zij zullen toezien of de maatregelen en de afspraken worden nageleefd.

Afspraken die blijven gehandhaafd:

Voor sporters en ouders/ verzorgers:

– De kinderen worden, 5 minuten voor de training, bij het hek van het sportcomplex, afgezet.

– Hier zullen ze opgevangen worden door hun trainer of Corona Coordinator en zullen zij samen naar het veld lopen.

– OUDERS MOGEN HET SPORTCOMPLEX NIET OP!

– Na de training kunt u uw kind weer opvangen bij het hek. De trainer loopt met de kinderen mee.

– Het toilet is open. Let op! Er is 1 toilet dat voor handbal is, de andere is voor TOB tennis.

– De trainer (s) zullen na de training het toilet schoonmaken met de daarvoor bestemde schoonmaak middelen. Deze liggen in de eerste kleedkamer.

– Aan het hek komen flyers te hangen waar de maatregelen nogmaals op worden aangegeven.

– Er worden vrijwilligers gezocht die de maatregelen van het RIVM kunnen coördineren.

Voor trainers/ begeleiders:

– De eerste trainer/ begeleider die bij het veld aankomt zorgt ervoor dat de kleedkamer deur open is, dit om de kinderen de mogelijkheid te geven om hun handen te desinfecteren.

– Trainers stemmen met de Corona Coordinator af wie de kinderen opvangt.

– Coaches kunnen tijdens de training van hun eigen team aansluiten, maar dit moet vooraf bekend zijn bij de Coordinator.

– Als een training niet door gaat, dit graag voor 12 uur op de zelfde dag door geven in de jeugd app. Zodat de coordinator optijd ingelicht kan worden.

– Trainers / begeleiders houden ten aller tijden 1,5 meter afstand van de sporters.

– De trainer / begeleider die als laatste het veld verlaat draagt zorg voor het sluiten van de kleedkamer deur. En zorgt ervoor dat het sleutel kluisje op de juiste manier wordt afgesloten.

Back To Top