494877 COVID 19 Live Blog Wat Zeggen De Beleggingshuizen 2341

Corona update 3

Inmiddels zijn we nu twee weken aan het trainen met de jeugd. We merken dat het soms nog puzzelen is om de maatregelen goed na te leven. Daarnaast veranderen de afspraken in zeer korte tijd en kan het zijn dat niet iedereen dit tijdig leest.

Wij willen nogmaals iedereen vragen, sporters en trainers, om op de dag zelf de website te checken of er nog veranderingen zijn rondom de maatregelen.

Daarnaast zal de update ook via de verschillende app’s verspreid worden. Dit omdat er helaas nog problemen zijn met de mail adressen.

Trainen:

Tot onze grote vreugde heeft het kabinet woensdagavond de maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus verder versoepeld. Dit houdt in dat er per 11 mei ook door onze senioren getraind mag worden op anderhalve meter afstand van elkaar.

Verder blijven de maatregelen zoals in update 2 gehandhaafd. Mocht het zo zijn dat de trainer verlaat is, willen wij de sporters verzoeken te blijven wachten bij het hek. De trainer begeleid de sporters van en naar het hek.

Daarnaast willen wij als Bestuur iedereen verzoeken zich aan de richtlijnen te houden zoals deze voorgeschreven zijn door het RIVM en het NOC-NSF.

Hieronder de trainings tijden.

Veld 1Veld 2
17:00-18:00F1 & E1
17:30-18:30D3
18:15-19:15D2 & D4
18:45-19:45D1
19.15-20.15B1
20.00- 21.00Senioren

Corona Coördinator:

Als vereniging zijn wij opzoek naar een coördinator tijdens de trainingen. De coördinator houdt in de gaten of iedereen zich aan de richtlijnen houdt van het RIVM en NOC-NSF.

Ken je iemand die dit leuk vindt om te doen of lijkt het je zelf leuk om te doen, mail dan naar handbal@svvriendschap.nl

Walking Handbal:

Door de versoepeling van de maatregelen kunnen we gaan starten met walking handbal. Dit willen we gaan doen op zaterdag 23 mei om 9.00 uur.  Er zal een Trainer vanuit Oldstars komen om de training te gaan geven.

Verder zullen er flyers verspreid worden in de wijken rondom de vereniging.

Ben je donateur, lid, ouder van of buurtbewoner en lijkt het je leuk om hier aan mee te doen. Stuur dan een mail naar handbal@svvriendschap.nl