HBC Trio

Vrijwilligers gezocht!

Vrijdag 1 mei heeft de jeugd sinds lange tijd weer getraind. Alle richtlijnen rond het Coronavirus zijn daarbij in acht genomen. Het speelplezier was zichtbaar bij de sporters en trainers.

Na de trainingen zijn de maatregelen door de HBC en het Bestuur geëvalueerd. Met grote tevredenheid kijken we terug op de uitvoering van de trainingen. Het is wel gebleken dat er behoefte is aan vrijwilligers die kunnen helpen met het uitvoeren van de maatregelen en richtlijnen dus daarom:

Vrijwilligers gezocht

Wij zoeken iemand die samen met de trainers zorgt dat de kinderen van en naar het hek worden begeleid. Zodat ouders niet op het sportpark komen en de sporters veilig van en naar het hek kunnen gaan. De trainers zijn druk bezig met het geven van de training waardoor het begeleiden van en naar het hek niet optimaal verloopt. Daarom willen wij graag dat een vrijwilliger de maatregelen gaat coördineren. Dit alles om de veiligheid van zowel de trainers als de sporters te waarborgen.

Hoe meer mensen zich opgeven, hoe meer we de taken kunnen verdelen.

Kom je ons helpen?

Laat het dan weten bij de Handbalcommissie via handbal@svvriendschap.nl