15-03Wegens de Corona crisis is de vereniging gesloten tot 01 juni 2020. U kunt wel telefonisch of via de mail contact opnemen.
494877 COVID 19 Live Blog Wat Zeggen De Beleggingshuizen 2341

Corona update 2

Afgelopen vrijdag hebben we sinds lange tijd weer getraind en wat hebben de kinderen hiervan genoten.

Na de trainingen is de avond, door het bestuur en HBC, geƫvalueerd.

Hierbij de aanpassingen/ wijzigingen:

– De kinderen worden, 5 minuten voor de training, bij het hek van het sportcomplex afgezet.

– Hier zullen ze opgevangen worden door hun trainer en zullen zij samen naar het veld lopen.

– Na de training kunt u uw kind weer opvangen bij het hek. De trainer loopt met de kinderen mee.

– Het toilet is open. Let op! Er is 1 toilet voor handbal, de andere is voor TOB tennis.

– De trainer(s) zullen na de training het toilet schoonmaken met de daarvoor bestemde schoonmaak middelen. Deze liggen in de eerste kleedkamer.

– Aan het hek komen flyers te hangen waar de maatregelen nogmaals op worden aangegeven.

– Er worden vrijwilligers gezocht die de maatregelen van het RIVM kunnen coƶrdineren, bij interesse horen wij dat graag.

– De TOB hal is niet beschikbaar, ook niet uit nood als het regent. Er mag alleen buiten getraind worden

– Door een technisch probleem lukt het niet om alle leden via de mail op de hoogte te houden. Hier wordt achter de schermen hard gezocht naar een oplossing. Tot die tijd zal informatie via de app verstuurd worden en houdt de website in de gaten voor het nieuws. Excuus voor het ongemak.

Let op, OUDERS MOGEN HET SPORTCOMPLEX NIET OP!

Mochten er vragen zijn, laat het ons dan weten.

de HBC handbal@svvriendschap.nl