15-03Wegens de Corona crisis is de vereniging gesloten tot 01 juni 2020. U kunt wel telefonisch of via de mail contact opnemen.
Bestuursmededeling

Afgelopen woensdag waren we begonnen met een stukje te schrijven voor de Nieuwsbrief.

Over de dagelijkse gang van zaken en waar we ons als sportverenging zoal mee bezig houden.

We zijn nog geen week verder en wat we dachten dat ons nooit zou overkomen is uiteindelijk toch gebeurt.

Als eerste dook het Corona virus in China op maar dat was toch wel erg ver weg maar een paar weken later kwam het toch iets dichterbij, Noord Italië..

Een gebied waar we met Vriendschap al meer dan 20 jaar op wintersport gaan (en waar we eind januari opnieuw zijn geweest) dus dan komt het voor sommige onder ons wel erg dichtbij.

En nu zijn we weer een paar weken verder en is het hek van de dam..

Voor heel  Nederland  maar ook voor Vriendschap heeft dit verregaande consequenties.

Alle wedstrijden, trainingen, activiteiten en overleggen zijn, zoals iedereen inmiddels gisteren vernomen heeft, stilgelegd en de Gemeente  heeft alle sportparken in Amsterdam gesloten, dus ook de Melkweg.

En daar staan we dan met z’n allen want een week geleden deden we er misschien nog lacherig over maar nu is het dus een voldongen feit, dus wat betekent dit voor ons allen?

Sommige onder ons zijn van de schrik wat in paniek geraakt en gaan hamsteren want ook dat is de mensheid, we schieten in de stress en worden bang.

Angst is een slechte raadgever maar als angst je leven gaat beheersen kunnen we als mensen rare capriolen uithalen want dit hebben we de afgelopen dagen met eigen ogen kunnen zien in de supermarkten dus laten we proberen rustig te blijven.

Als vereniging hadden we graag op dit moment, voor jullie allemaal, meer willen betekenen dan alleen maar per mail of telefonisch bereikbaar te kunnen blijven.

Want juist in een tijd van onzekerheid heb je elkaar zo hard nodig en hebben we behoefte aan saamhorigheid.

Het had dus mooi geweest om juist nu iets aan die gezelligheid en het familiegevoel binnen Vriendschap wat extra aandacht te geven want uiteindelijk draait het daar toch om bij onze vereniging en vinden we dit belangrijk.

Helaas kunnen we niet meer betekenen dan alleen maar een oproep te doen aan ons allen om juist elkaar in deze tijd niet in de steek te laten en elkaar een beetje te helpen en te steunen.

Vriendschap heet niet voor niks Vriendschap en laten we dat vooral nooit vergeten..!

Veel sterkte, pas goed op elkaar en we hopen elkaar over een maand in een goede gezondheid weer te mogen ontvangen in onze kantine.

Hartelijke groeten, namens het voltallige VB bestuur,

Ans Kristians

voorzitter