19-0922-09-2019 THUIS ZONDAG!
HBC Trio

Nieuws vanuit de hbc!

Sinterklaas en Kerst

Het sinterklaasfeest en het kerstdiner zijn inmiddels geweest en dit was een groot succes!!!

De verschillende teams hebben 30 november zelf invulling gegeven aan sinterklaasavond.

Het was een bonte verzameling van drie teams die het dobbelspel met de kadootjes deden tot de mooiste surprises gecreeerd door de d1!!!

Ondanks het lawaai en de drukte hebben alle teams zich uitermate vermaakt.

Ook de meiden b hebben een leuke avond met mooie surprises en goede gedichten gehad.

Afgelopen vrijdag 13 december hadden de f, de e en de d jeugd een kerstdiner met als aflsuiting de stoelendans en karaoke.

De jongens en mieden zagen er prachtig uit en hebben zich goed vermaakt.

Om 20:00 uur was het de beurt aan de D1 en de B voor een gezellige spelletjesavond. Iedereen had een lekker hapje meegenomen en er barstte een competitiestrijd los tussen de twee teams. na deze strijd hebben de teams nog apart spelletjes gedaan en is er nog karaoke gezongen.

Christa heeft de organisatie op zich genomen en is door een aantal mensen voor en achter de schermen geholpen.

Allemaal bedankt voor het meehelpen aan beide avonden!!!!!

Elzenhagen.

Op dit moment is er nog niemand gevonden.

Daarom willen wij nogmaals een beroep op onze leden doen op de dagen dat we op zaterdag en zondag in Elzehagen spelen.

Een aantal mensen heeft de organisatie op zich genomen en zij worden daar heel graag bij geholpen..

Zonder vrijwilligers is er geen kantine open en kan een natje en een droogje niet verzorgd worden.

Dus laat het weten aan iemand van de HBC als u wilt helpen.

Ook willen wij Wil, Rebecca en een aantal vrrijwilligers via deze weg bedanken voor al het werk dat zij iedere keer verzetten.

Coaches.

Het is misschien al opgevallen dat onze coaches nu allemaal een mooie rode trui hebben met coach erop.

Hierdoor zijn zij goed herkenbaar en ziet het er netjes uit.

Trainen.

Wij willen jullie vragen op tijd af te melden voor trainen bij de eigen trainer.

Doe dit alstublieft op tijd en dan het liefst voor 5 uur smiddags zodat de trainers ook weten waar ze aan toe zijn.

Wij willen jullie ook vragen op tijd af te melden voor de wedstrijd en dan het liefst tot een week van te voren.

hierdoor kan er op tijd naar vervanging worden gezocht.

We willen vragen of alle teams willen zorgen dat zij een halfuur voor het begin van de wedstrijd aanwezig willen zijn. Dan kan er op tijd omgekleed en warmgelopen worden.

Voor de damesselectie geldt een uur van te voren aanwezig.

Trainen in de vakantie!!!

De laatste training van dit jaar zal in principe vrijdag 20 december zijn en vrijdag 3 januari starten we weer.

Nieuw lid!!!!

Goed om te weten :

Melanie, een ouder van de F, heeft zich aangesloten bij de HBC.

Cindy is tijdelijk terug in de HBC om Michelle te ondersteunen/vervangen tijdens haar zwangerschap.

Namens de HBC wensen wij je hele fijne feestdagen en een gezond en sportief 2020 toe!!!