Loterij!

Beste handbalvrienden,

Zoals aangegeven in de mail van 5 december jl. organiseert het Nederlands Handbal Verbond de HandbalNL Verenigingsloterij. Dit initiatief is volledig gericht op het genereren van extra inkomsten voor alle handbalverenigingen in Nederland en dus ook voor jullie!

Sinds gisteren is het mogelijk om loten te (ver)kopen en is de website loterij.handbal.nl live!

Uiteraard hopen we dat jullie zoveel mogelijk loten verkopen en het maximale resultaat behalen voor jullie vereniging. Om jullie hiermee te helpen, ontvangen jullie hierbij alvast digitaal promotiemateriaal voor o.a. jullie website, social media en email. Zodat de loterij bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht komt.

Download hier de volgende promotiematerialen:

1. Een Word-document met teksten voor op jullie website, social media, programmaboekje, WhatsApp link etc.
  2. Afbeeldingen om te downloaden en op social media te plaatsen, zie afbeeldingen onderaan de mail.
  3. Een afbeelding van een QR-code welke mensen gemakkelijk kunnen scannen om supersnel naar de verkoopwebsite te gaan. Tip: je kunt deze code natuurlijk altijd extra communiceren via andere kanalen of uitprinten en verspreiden.

Jullie zijn natuurlijk vrij om alle communicatie aan te passen naar jullie eigen stijl en manier van communiceren met jullie leden. Zie het als een goede voorzet, die alleen nog afgemaakt moet worden!

Deze week ontvangen jullie tevens per vereniging 5 posters en 125 flyers om te verspreiden onder jullie leden en op de vereniging.

Heel veel succes en voor vragen kunnen jullie altijd contact opnemen via handbalnl@verenigingsloterij.nl

Zet ‘m op!