29-1026 november is er weer een jaarvergadering!
Bestuursmededeling

Nieuws uit het bestuur

De vereniging is zoals velen al hebben gemerkt weer volop bezig.

Er wordt druk getraind en de veldcompetitie is inmiddels alweer een maand aan de gang.

Handbalcommissie

Zoals zovelen onder ons weten heeft de handbalcommissie vele jaren gesteund op oa Martien en Trix.

Beide dames hebben aan het eind van het seizoen echter aangegeven te willen stoppen met de handbalcommissie.

Martien gaat nu haar steentje bijdrage bij het verenigingsbestuur en Trix mag dan stoppen met de handbalcommissie zij blijft wel verbonden met handbal want ze blijft het wedstrijdsecretariaat en de ledenadministratie doen dus dat is voor ons als vereniging erg fijn.

Vanaf deze plaats willen we beide hartelijk bedanken voor hun jarenlange inzet in de handbalcommissie en weliswaar verdwijnen zijn niet van het toneel maar willen hun toch beide succes wensen in hun (nieuwe) rol.

Waar mensen stoppen, stappen er gelukkig ook weer nieuwe mensen in.

Als vereniging kunnen we met trots de nieuwe Handbalcommissie voorstellen, in de commissie zitten vanaf begin september:

Rebecca van Ewijk, Cindy Croese, Michelle Porsius, Nienke de Kwant en Sabrina Mulders.

Als verenigingsbestuur wensen we hen veel succes en wijsheid toe.

Damesselectie

Tot onze spijt hebben we begin september alweer afscheid genomen van Willem en Olaf als technische staf van onze dames selectie. Om persoonlijke reden zijn beide heren gestopt.

De nieuwe Handbalcommissie kon dus gelijk aan de bak.

Voor de korte termijn hadden we Rob Mirani bereid gevonden om op woensdag en zondag de taken waar te nemen maar na de laatste thuiswedstrijd heeft ook Rob ook aangegeven bij het VB met de dames te willen stoppen.

Ramon van Dijk is bereid gevonden om de vrijdagtraining voorlopig voor zijn rekening te gaan nemen en daar zijn we als bestuur erg blij mee.

De Handbalcommissie en VB hebben afgelopen woensdag met de gehele de damesselectie gesproken want we hebben nu een serieus probleem maar dat moge duidelijk zijn.

We gaan kijken wat en hoe we dit kunnen oplossen en zodra hier meer over bekend is dan laten we dit weten.

Grote Club Actie

Dit jaar doen we als gehele vereniging weer mee aan de Grote Club Actie (de laatste jaren deed alleen onze turnafdeling mee). De Grote Club Actie als organisatie sponsort diverse goede doelen maar laten we eerlijk wezen, wanneer wij vele loten verkopen dat spekt onze clubkas van Vriendschap in het bijzonder, dus twee vliegen in een klap.

Dus wil jij een steentje bijdrage bij het verkopen van de loten kun je bij Jan Teunisse of een ander bestuurslid een boekje op komen halen om deze oh zo belangrijke loten te verkopen.

De persoon die de meeste loten verkoopt wordt in de bloemetjes gezet en krijgt een mooi kado!

Jaarvergadering 26 november

Het lijkt misschien zover weg maar voor we het weten is het zover, de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Vriendschap die je niet wilt missen, dus zet deze datum maar alvast in je agenda..