Bestuursmededeling

Bestuursmededelingen

Het seizoen loopt ten einde, maar er is nog genoeg te doen binnen onze vereniging.

Vooral voor de jeugd zijn er naast de wedstrijden nog activiteiten. Zoals het Achilles toernooi voor de A,B, C en D jeugd op 08,09 en 10 juni. Voor de E en F jeugd is er op 30 juni een toernooi bij S.V. Vriendschap. Na het Toernooi blijft de jeugd slapen in de kantine. Hierover volgt later meer informatie.

Nieuwe velden (klik hier voor meer info)

Na de wedstrijden die gespeeld werden op 22 april waren er veel complimenten over onze nieuwe velden.

Openingsfeest  (klik hier voor meer info)

Na een winter lang gewerkt te hebben aan 2 handbalvelden is het eindelijk zo ver. De velden zijn klaar! Dit heugelijk feit moeten we natuurlijk vieren.

Trainer dames  (klik hier voor meer info)

Voor volgend seizoen hebben wij een nieuwe trainer/ coach voor de dames selectie. Voor de overige teams is de handbalcommissie hard aan het werk om alles rond te krijgen.

Inkomsten jeugd  (klik hier voor meer info)

Er zijn verschillende acties gevoerd door onze jeugd. Deze acties zijn zeer succesvol verlopen.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

AVG is de nieuwe privacywet die vanaf 25 mei binnen de hele EU geld. Als bestuur zijn we aan het onderzoeken wat de gevolgen zijn voor de vereniging. Zodra we meer weten zullen we onze leden op de hoogte stellen.

Al met al gebeurd er genoeg binnen de vereniging, want de ontwikkelingen op de Melkweg en de havenstad-stad ontwikkelingen gaan ook gewoon door. Zodra hierover meer nieuws is laten we dat uiteraard ook weten.

Mocht iemand vragen of suggesties hebben voor ons als bestuur dan zijn wij altijd op vrijdagavond of op een van de thuiszondagen te vinden in de kantine.