skip to Main Content
15-03Geef je nu op voor walking handbal via handbal@svvriendschap.nl
Bestuursmededeling

Een Nieuwjaar!

Allereerst wensen we alle Vriendschappers/VTC’ers en alle mensen die Vriendschap een warm hart toedragen een goed, gezond, zorgeloos, stralend, gelukkig en sportief 2018 toe!

We hopen dat een ieder de feestdagen weer goed is doorgekomen en dat een ieder zin heeft in het jaar wat voor ons ligt.

Want een nieuwjaar betekent nieuwe kansen.

En die kansen liggen er.

Zoals de meeste onder ons inmiddels wel weten zijn we druk bezig om samen met TOB, Vlug & Vaardig, Noorderbos en Stadslandbouw Noord-Oogst een missie en visie te ontwikkelen voor de Melkweg. Doordat de ontwikkelingen inzake Haven-Stad naar voren zijn gehaald door de Gemeente ligt daar voor ons het komende jaar een uitdaging.

Dat de Gemeente gehoor heeft gegeven aan ons verzoek om samen met alle gebruikers van de Melkweg om de tafel te gaan en deze missie en visie plannen gezamenlijk te willen bespreken is een eerste stap in de goede richting. Dat er meerdere gesprekken en vergaderingen zullen komen zal een ieder niet verbazen want het blijft wel de Gemeente Amsterdam maar zoals gezegd, de eerste stap is gezet en die is altijd belangrijk.

Uiteraard houden we jullie zodra er nieuws is op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Wat de meeste van jullie vast is opgevallen, is dat de renovatie van onze velden iet wat traag verloopt.

Door verschillende oorzaken waarvan een bodemonderzoek er één van was, loopt de planning behoorlijk uit.

Doordat het de afgelopen periode ook nog eens behoorlijk nat is geweest lijken onze velden op dit moment meer op een waterballet dan op handbalvelden.

Aan de andere kant zien wij als Vriendschap ook meteen weer mogelijkheden want mocht het binnen een paar weken gaan vriezen dan maken we er maar meteen een schaatsbaan van. Uiteraard met muziek en koek en zopie zodat het nog wat kan opleveren voor onze kantine..!

Wat verder binnenkort op de planning staat is een disco voor zowel Handbal_ als de Turnjeugd (datum volgt ) en uiteraard de traditionele Wintersportvakantie naar Italie.

Dit is zo maar een greep uit een aantal activiteiten in de maand januari en dan hebben we het eigenlijk nog niet eens gehad over de 1e competitie thuiswedstrijden van dit nieuwe jaar die het afgelopen weekend alweer achter de rug zijn.

Als laatste vragen we aan een ieder die denkt (of vindt) van zichzelf ideeën of tips te hebben voor ons als bestuur, deze op elke vrijdag in de kantine altijd aan ons kwijt kan of je komt een keer naar een VB vergadering, welke nog altijd openbaar zijn.

Namens het bestuur,

Ans Kristians

Back To Top