05-02Wij zijn nog op zoek naar een sponsorcommissie. Iets voor jou???
Bestuursmededeling

Diverse informatie

Als bestuur willen wij onze leden op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen de vereniging en om dit zo open en transparant mogelijk te doen gebruiken wij hiervoor onze website en de Nieuwsbrief om jullie allemaal hierover te informeren.

Renovatie van de velden (hier klikken voor meer info)

Zoals niemand is ontgaan loopt de renovatie van de velden uit.

De planning staat nu op 22 april en als alles goed gaat kunnen we dan eindelijk op geheel nieuwe velden onze thuiswedstrijden spelen.

Ontwikkelingen Melkweg (hier klikken voor meer info)

Het missie en visie plan Melkweg hebben wij als gebruikers (TOB-tennis, Vlug & Vaardig, Noord-Oogst, Noorderbos en Vriendschap) doorgestuurd naar verschillende afdelingen van de Gemeente en zij hebben aangegeven om hier verder over te willen praten.

Gesprek Gemeente, VOC en Vriendschap/TOB (VTC) (hier klikken voor meer info)

De gemeente heeft per 1 november 2018 de huur van het veld van VOC opgezegd, met het idee dat VOC hun veldwedstrijden wel bij Vriendschap/TOB kan gaan spelen. Als bestuur hebben wij aangegeven hier andere idee├źn over te hebben.

Vriendschap/ Monnickendam heren (hier klikken voor meer info)

Helaas is het definitief geworden, door het stoppen van de heren eindigt de samenwerking tussen Vriendschap en Monnickendam. Als bestuur kijken we terug op een zowel sportief als organisatorische succes voornamelijk door de inzet van de spelers en staf.

Save the day (hier klikken voor meer info)

In de komende periode staan er veel activiteiten op het programma.

Hier een overzicht van de activiteiten.

Zoals je kunt lezen gebeurt er genoeg binnen de vereniging. Mocht iemand vragen hebben of wanneer er zaken niet helemaal duidelijk zijn, schroom dan niet en laat het ons weten.